logo muizenhol nieuw.JPG

HET MUIZENHOL

Op 1 januari 2005 ben ik, Ellen Schröder, moeder van 2 kinderen gestart met de webwinkel Het Muizenhol, waar kindercadeauartikelen verkocht werden. Een webwinkel vanuit huis was met 2 kleine kinderen namelijk prima te combineren.
Daar de kinderen groot genoeg waren heb ik op 1 maart 2012 een winkel met wenskaarten, cadeauartikelen, tijdschriften en kantoorartikelen overgenomen en heb het assortiment gewijzigd in wenskaarten en cadeauartikelen voor jong en oud.
Voor de cadeauartikelen kunt u denken aan kleine lieve cadeautjes vaak met een betekenis, bijvoorbeeld om iemand een hart onder de riem te steken, maar ook andere leuke en originele cadeautjes voor volwassen en kinderen kunt u bij Het Muizenhol vinden.

Wat de wenskaarten betreft kan ik wel zeggen dat ik een enorm groot assortiment heb, waardoor ik ook klanten uit een wijde omgeving krijg. Er wordt dan ook vaak gezegd “als je hier niet kunt slagen voor een kaart, dan slaag je nergens “ . Ik heb zelfs kaarten die nergens anders te koop zijn, omdat ik ze zelf gemaakt heb, aangezien er dan voor een bepaalde situatie geen kaarten zijn. Ook kan ik de klanten over het algemeen heel goed adviseren, en aangeven welke kaart het best bij een bepaalde situatie past. De meeste klanten vinden het dan ook heerlijk om geholpen te worden.
Het is in ieder geval de moeite waard om de winkel eens te bezoeken, aangezien niet alle artikelen op de website staan. Met name door het grote assortiment en de wisselende wenskaarten is het onbegonnen om dit allemaal op te website te plaatsen.


Onze winkel is gevestigd op het adres:
Adelaarslaan 199
7331 GB Apeldoorn
Tel. 055-5332508

 

Openingstijden
Maandag      gesloten
Dinsdag        10.00-17.00 uur
Woensdag    10.00-17.00 uur
Donderdag   10.00-17.00 uur
Vrijdag          10.00-17.00 uur
Zaterdag      10.00-17.00 uur
Zondag        gesloten